Program


Alap vegán főzőtanfolyam 1. rész

Alap vegán főzőtanfolyam 1. rész

"Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!"
 több

Aktuális előadások




Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!
Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek.
Elsajátítható elmélet és praktikák:

PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vágástechnikák
Sűrítési eljárások
Panírozás
Gabonafőzés
Főzelékkészítés
Palacsintasütés
Piskótasütés

Helyszín: az Aqua Mart Fürdőszobaszalonban lévő tankonyha
                     (Budapest, XIII. Madarász Viktor u. 47-49.)

Részvételi díj: 11.000 Ft/fő, mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített vacsora költségeit, illetve az ételek nyomtatott receptjeit. A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
Tanfolyamvezető: Kovács Zoltán vegán séf, konyhavezető