Program


A vegán táplálkozás alapjai (1. rész) főzőtanfolyam Kovács Zoltán vegán séffel
4

A vegán táplálkozás alapjai (1. rész) főzőtanfolyam Kovács Zoltán vegán séffel

"Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!"
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 17:00


Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!
Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek.
Elsajátítható elmélet és praktikák:

PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vágástechnikák
Sűrítési eljárások
Panírozás
Gabonafőzés
Főzelékkészítés
Palacsintasütés
Piskótasütés

Helyszín: az Aqua Mart Fürdőszobaszalonban lévő tankonyha
                     (Budapest, XIII. Madarász Viktor u. 47-49.)

Részvételi díj: 11.000 Ft/fő, mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített vacsora költségeit, illetve az ételek nyomtatott receptjeit. A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
Tanfolyamvezető: Kovács Zoltán vegán séf, konyhavezető

Ajánló


Kísérlet egy esküvőre, amit ki tudja, ki akar egyáltalán. Transzgenerációs nászajándék egy részben a KV Társulat előadásában

A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel…

Szabó Miklós okl. erdőmérnök ismeretterjesztő, gondolatébresztő előadása az erdők csodálatos világáról

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!