Program


A bőség zavara - hiedelmeink a bőség útjában
2

A bőség zavara - hiedelmeink a bőség útjában

Önkorlátozó szemléletünk megismerése és leváltása.
Előadó: Korpusz Sándor, az Ilyen a pénz c. könyv szerzője

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 18:30

A bőség zavara - hiedelmeink a bőség útjában

A bőség zavarában élünk. Tegyünk rendet ezen a területen! Bőség vagy hiány érzése jellemző-e az életemre? Miben szenvedek hiányt? Mennyire vagyok elégedett? Jómódú vagyok? Mennyire? Kihez és mihez képest?

„Vannak emberek, akik azért nyomorognak és szűkölködnek, mert a lelkükben olyan hiedelmeket, olyan programokat vettek fel, amik megakadályozzák, hogy a pénzben gyarapodjanak.” (Váradi Tibor)

Hogyan szabadulhatunk meg bőséggel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeinktől? Az anyagi jólét és bőség kérdései Milyen szinten gondoskodom saját testi igényeimről? Hogyan bánok az anyagi, tárgyi dolgokkal? Hogyan viszonyulok a pénzhez, vagyonhoz? Vannak e pénzgondjaim? Ha igen, miért? Milyen mértékű anyagi biztonságra van szükségem? Hogyan reagálok, ha fenyegetve érzem magam ezen a téren? Milyen fogyasztási szokásaim vannak? Mennyi a fölöslegesen felhalmozott tárgy, pénz az életemben? Gazdag vagyok, vagy szegény? Milyen szeretnék lenni? Milyen tényeken, adatokon alapul az anyagi helyzetemről alkotott képem? Kérem e szakember segítségét?
"Mert annak, akinek van, még adnak, hogy bőven legyen neki: akinek meg nincs, attól, még amije van is, elveszik." (Máté 25,29)

Milyen belső vagyonnal, belső értékekkel rendelkezem? Értékesnek tartom e magam? Hajlandó vagyok e értékeimet, tehetségemet a közösség rendelkezésére bocsátani? „...még ha bőségnek örvend is valaki, az élete nem azokból a dolgokból származik, amelyek vannak neki.” (Lukács 12:15)

Jómódunk forrása a jómódról kialakított helyes belső elképzelés - bőségtudatunk. Az adakozás paradox természetéről „Van, aki bőven ad, mégis gazdagabb lesz, a másik meg kapzsi, mégis szegényedik.” (Péld 11.)


Kösse össze a programot egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 10% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket. Pizza, brassói, babgulyás, Cézár-saláta, somlói galuska, és még rengeteg más.

A Napfényes Étterem és Rendezvényterem a hatályos biztonsági előírásoknak megfelelően üzemel, ezért Önöket is arra kérjük, hogy a helyszínen viseljenek maszkot - akinek nincs, adunk.

Ajánló


A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!