A vegán táplálkozás alapjai (1. rész) főzőtanfolyam Kovács Zoltán vegán séffel
"Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!"
több
"Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!"
több
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 17:00
Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!
Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek.
Elsajátítható elmélet és praktikák:
PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vágástechnikák
Sűrítési eljárások
Panírozás
Gabonafőzés
Főzelékkészítés
Palacsintasütés
Piskótasütés
Helyszín: az Aqua Mart Fürdőszobaszalonban lévő tankonyha
(Budapest, XIII. Madarász Viktor u. 47-49.)
Részvételi díj: 11.000 Ft/fő, mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített vacsora költségeit, illetve az ételek nyomtatott receptjeit. A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
Tanfolyamvezető: Kovács Zoltán vegán séf, konyhavezető
A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!