Program


NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA - Vegán alapok 1.
4

NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA - Vegán alapok 1.

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 20. hétfő, 17:30

Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of vegán séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek. Elsajátítható elmélet és praktikák.

PROGRAM:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret, alapanyagok beszerzése
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Konyhatechnológiai alapismeretek: vágástechnikák, sűrítési eljárások, panírozás, gabonafőzés, főzelékkészítés

MENÜ:
Lebbencsleves
Zöldborsófőzelék
Szejtán készítése
Magyaros zabfasírt
Rántott növényi sajt
Palacsinta
Kínai kel saláta

* A programváltozás jogát fenntartjuk!
JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓNK:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni!
A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes.
A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervezőnél, a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.

 

 

Ajánló


Szabó Miklós okl. erdőmérnök ismeretterjesztő, gondolatébresztő előadása az erdők csodálatos világáról

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!