Program


Hála - Improvizációs színház az M1M Akciócsoporttal

Hála - Improvizációs színház az M1M Akciócsoporttal

A Még 1 Mesét Akciócsoport playback színházi improvizációs előadása.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 26. szombat, 19:00


MIRŐL?
A hála felismerés, alázat, kötelesség, tartozás, ajándék, ragyogás…
Valaki felé tudjuk gyakorolni, valaki felé kevésbé, valamiért hálát tudunk adni, más dolgokért nem… Neked milyen a viszonyod a hálával?

HOGYAN?
A színpadon személyes történetek, életesemények, álmok, vágyak elevenednek meg, amelyek katartikus erővel hívhatják életre érzelmeinket. Mesélj nekünk magadról vagy merülj bele nézőként mások inspiráló történeteibe, amelyeket könnyen magadénak is érezhetsz…

MI IS AZ A PLAYBACK IMPROVIZÁCIÓS SZÍNHÁZ?
Ez a műfaj az un. „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek. Már ez is izgalmasan hangzik, bár az utóbbi években sok improvizációs társulat jelent meg a szórakoztatás zsúfolt palettáján.
Mégis mitől olyan különleges és egyedülálló a playback improvizációs műfaj?
Főképp attól, hogy a színészek ebben a műfajban a nézők által mesélt saját, személyes történeteket játsszák el (erre utal tehát a playback=visszajátszás, újrajátszás szó). A mesélő történetét az un. játékmester foglalja össze, aki közvetítőként vesz részt a nézők, a színészek és a mesélő között. A színészek a történetet rögtönzéssel, előzetes megbeszélés nélkül jelenítik meg. Az előadást zenész(ek) is kíséri(k).
A színpadon személyes történetek, életesemények, álmok, vágyak elevenednek meg, amelyek katartikus erővel hívhatják életre érzelmeinket.

Persze az élményt körülírni nehezen lehet.. Gyere és éld át következő előadásunkon!

 

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánló


Szabó Miklós okl. erdőmérnök ismeretterjesztő, gondolatébresztő előadása az erdők csodálatos világáról

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!