Program


Minden Arany, ami fénylik - rendhagyó irodalmi est Arany János műveiből

Minden Arany, ami fénylik - rendhagyó irodalmi est Arany János műveiből

Rendhagyó irodalmi színház Arany János életéről és verseiből a Napfényes Színtársulat előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 6. kedd, 11:00

Versek, írások, anekdoták és sok minden más, amit a költő életéről sohasem tanultunk az iskolában - pedig mindig is lehetett volna.

Arany János szigorú arcképe, hosszú bajusza emlékezetes kép marad számunkra középiskolai könyveinkből. De valójában ilyen volt a költő? Mi az, amit sohasem tanultunk róla, pedig mindig is lehetett volna? A költőóriás születésének 200. évfordulója alkalmából estünkön, a tőlünk megszokott rendhagyó módon mutatjuk be életét és műveit. Jelenetek, anekdoták, frappáns történetek kerülnek terítékre. Fellebben a fátyol a Arany rendkívüli humorérzékéről, s a társadalmat bíráló éleslátásáról. Kiderül, hogy bő másfél évszázada megfogalmazott gondolatai ma helytállóbbak, mint valaha. Az est során saját szerzeményű dalok csendülnek fel, varázslatos fények s egy különleges mozgásművészet teszi még élőbbé számunkra a walesi bárdok szerzőjének világát.

Ajánló


A gluténmentes vegán konyhaművészet ételei a tapasztalat szerint kímélőbbek, mint a hagyományos növényi konyha remekei. Az egészségtudatosságra törekvők mellett szeretettel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!