Program


Vegán fórum kezdőknek és haladóknak

Vegán fórum kezdőknek és haladóknak

Kérdések és válaszok a vegánságról. Aki kérdez: a közönség. Akik válaszolnak: az orvos, a dietetikus, a természetgyógyász-biológus, a sportoló és a séf.

Minden, amit a növényi étrendről tudni akarsz, de nem mered megkérdezni.
Az ember valóban mindenevő??  Mi marad az asztalon, ha levesszük az állatokat? Kell-e hiánybetegségtől félnem? Hogyan legyek vegán, ha a családom nem az? A tejért nem hal meg az állat: miért kerülendő mégis a tejfogyasztás? Mivel helyettesíthetem a korábban megszokott konyhai praktikákat, mint például a panírozás és a habarás? Milyen betegségeket előzhetek meg növényi étrenddel? Hogyan hat a Földre, ha minél többen térnek át növényi étrendre? Lehetek-e vegánként élsportoló? Hogyan segíti az étrend a teljesítményt? Biológiai szempontból miért a legjobb a növényi táplálkozás az embernek?
A növényi étrenddel kapcsolatos legfontosabb kérdésekről most első kézből hallhatunk az orvostól, a biológustól, a dietetikustól, a sportolótól, a séftől és a környezetvédőtől.

A program előtt és után a Napfényes Étterem ínycsiklandó falatokkal várja nem csupán a már növényi étrenden élőket, hanem azokat is, akik szívesen tennének egy próbát csak úgy, növényi alapon.